header2

Fietsaccu's

BEZOEK ONZE WEBSHOP VOOR EEN OVERZICHT VAN ONS ASSORTIMENT! PRIJZEN IN ONZE WEBSHOP ZIJN INCLUSIEF BTW, VOOR LITHIUM ACCU'S REKENEN WIJ EEN BIJDRAGE IN RECYCLINGKOSTEN VAN €. 11,50 PER ACCU

Ons bedrijf is in Nederland qua assortiment één van de grotere aanbieders op het gebied van levering en revisie van accu's voor electrische fietsen. Wij leveren aan particulieren, fietsvakhandel, groothandel en importeurs. Klanten bevinden zich met name in Nederland en Vlaanderen, we leverden echter ook al aan klanten in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Portugal, Noorwegen, Denemarken, Letland, Ierland, Suriname en Aruba.

In onze webshop vindt u naast ons assortiment accu's en opladers voor e-bikes ook loodaccu's voor bijvoorbeeld scootmobiel en electrische rolstoel. Wij zijn dealer van Varta accu's voor auto, recreatie en motorfiets. Alleen de laatste kunnen ook worden verzonden via pakketdienst. De meest gangbare accu's voor draadloze handgereedschappen zijn uit voorraad leverbaar. Een nieuwe categorie in onze webshop is "accessoires", hier vindt u allerlei toebehoren als fietspompen, fietssloten en connectors.

De verscheidenheid in fietsaccu's is groot. Er zijn verschillende soorten accu's te onderscheiden met elk hun eigen kenmerken en voor- en nadelen. Welk type accu u heeft kunt u in de meeste gevallen terugvinden op de accu, maar ook op de lader staat normaliter informatie vermeld over het type accu en spanning en capaciteit van de accu.


Kort gezegd kan een onderscheid worden gemaakt tussen:

button loodbutton Ni-Cdbutton Nibutton li-ion

Een groot aantal accu's komt in aanmerking voor revisie. Dit geldt voor bijna alle lood, Ni-Cd en Ni-MH accu's, met uitzondering van de Sparta ION en aanverwante modellen. Ook steeds meer Li-ion accu's kunnen we van een nieuw accupack voorzien, veel modellen leveren we echter ook nieuw. Dit betreft dan de originele fabrieksaccu's of compatibles van hoge kwaliteit. Daarnaast leveren wij een zeer uitgebreid assortiment acculaders.

Twijfelt u aan de staat van uw huidige accu? U kunt uw accu door ons op capaciteit laten testen, wij hebben hiervoor de benodigde apparatuur in huis.

button accurevisie  button nw-accu 
button accutest  button acculaders

Uw accu direct bestellen?

Ga naar de webshop >>

whatsapp site
Wij appen terug op maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur


 
webdesign door ipsis